AED / Reanimatie Cursus en Vervolg/Herhalingscursus

AED logoAED / Reanimatie Cursus en Vervolg/Herhalingscursus

In het nieuwe seizoen verzorgen wij weer een

AED. & Reanimatie Basis Cursus en de daarbij behorende vervolg lessen.

Deze cursus is toegankelijk voor alle belangstellenden,

ook zonder EHBO  diploma, of die geen lid zijn van een vereniging.

De kosten voor deze cursus bedragen normaal € 25,= .

Maar voor de inwoners van de Gemeente Boekel – Venhorst is een korting  overeengekomen van € 10,= i.v.m. een subsidie regeling dit jaar.

Dit geldt ook voor alle Verenigingen ( Sport of Buurt ver.) en Bedrijven in de Gemeente Boekel – Venhorst.

Is er een mogelijkheid om de AED. Cursus op locatie te volgen voor leden vd. vereniging of medewerkers van het betreffende bedrijf in de Gemeente Boekel – Venhorst. Graag dit vermelden zodat we dit samen kunnen bekijken of locatie hiervoor ook geschikt is. Verder is er ook een mogelijkheid om op maat gewenst een Workshop te verzorgen inzake kennismaking met AED. en Reanimatie voor 2021. ( Prijs op aanvraag )

Twijfelt u nog , of denkt u ik wil eerst wat meer info en meer zien ,

kom dan vrijblijvend langs op een van onze oefenavonden in

Boszicht , Bernhardstraat 72 , 5427 AN  Boekel .

Wij horen graag van u en  staan klaar om te helpen.

Heeft u interesse, bel of stuur een e-mail bericht naar :

RK. EHBO. vereniging St. Lidwina Boekel Venhorst

emailadres: voorzitter@ehbo-boekelvenhorst.nl

AED. / Reanimatie cursus worden verzorgd door Instructeurs ;

dhr.  André Hoevenaars   en   mevr.  Rieky Fabrie – Bongers

Na afstemming met onze beide instructeurs zijn de volgende datum’s op dit moment beschikbaar voor een AED. & Reanimatie Basis Cursus en na de winter vakantie in 2021 :

Maart  & April & Mei 2021 :

Ivm. ’t Coronavirus gaan voorlopig de AED. & Reanimatie Basis Cursus en de Reanimatie & AED. Vervolg / Herhalingscursus in Maart en April en Mei niet door.

Juni  2021 : ( Planning was om ’t weer op te starten met AED. & Reanimatie Cursussen en Herhaling-cursussen )

Zaterdag dd. nog niet bekend  (van 09.00 uur tot 13.00 uur) Locatie Boszicht / Bernhardstraat 72 , 5427 AN  Boekel

Verder in Juli 2021 ;  Info datum enz. volgt zsm.

Verder in Augustus 2021 ;  Info datum enz. volgt zsm.

September  2021 :  Volgens planning gaan we weer van start met de AED. & & Reanimatie Basis Cursus en de Reanimatie & AED. Vervolg / Herhalingscursus

Maandag  6 september 2021  EHBO Oefenavond : Reanimatie & AED. ( reanimatie baby, kind en volwassenen en benadering, beademing, kantelmethode enz. )( verzorgd door André Hoevenaars & Rieky Fabrie )
Aanvang : 19.30 uur
Locatie : Boszicht , Bernardstraat 72 te Boekel

Verder voor niet leden / bewoners uit Boekel en Venhorst Oefenavond Reanimatie & AED. Vervolg / Herhalingscursus ( Graag niet leden vooraf aanmelden via onze voorzitter via een email ; voorzitter@ehbo-boekelvenhorst.nl )

Na afstemming met onze beide instructeurs volgen nog meer beschikbare datum’s in 2021 voor een AED. & Reanimatie Basis Cursus of een Herhalingscursus AED. & Reanimatie :

AED. & Reanimatie basiscursus duurt 4 uur en een vervolg / herhalingscursus AED. & Reanimatie duurt 2 uur.

Geef zsm. per email door wie en wanneer uw voorkeur uitgaat want vol is vol !
( Natuurlijk komen er nog meer data’s in 2021 maar die zijn nog niet bekend op dit moment )

Samen gaan we stap voor stap door het proces.