AED / Reanimatie Cursus en Vervolg/Herhalingscursus

AED logoAED / Reanimatie Cursus en Vervolg/Herhalingscursus

In het nieuwe seizoen verzorgen wij weer een cursus

AED. / Reanimatie en de daarbij behorende vervolg lessen.

Deze cursus is ook toegankelijk voor alle belangstellenden,

ook zonder EHBO  diploma, die geen lid zijn van de vereniging.

De kosten voor deze cursus bedragen € 25,= .

Voor de inwoners van de gemeente Boekel is een korting  overeengekomen van € 10,= i.v.m. een subsidie regeling dit jaar.

Voor alle Verenigingen ( Sport of Buurt ver.) en Bedrijven in de Gemeente Boekel – Venhorst.

Is er een mogelijkheid om de AED. Cursus op locatie te volgen voor leden vd. vereniging of medewerkers van het betreffende bedrijf in de Gemeente Boekel – Venhorst. Hiervoor is een passende maatwerk Cursus prijs opvraagbaar.

Twijfelt u nog , of denkt u ik wil eerst wat meer info en meer zien ,

kom langs op een van onze oefenavonden in

Boszicht , Bernhardstraat 72 , 5427 AN  Boekel .

Wij horen graag van u en  staan klaar om te helpen.

Heeft u interesse, bel of stuur een e-mail bericht naar :

RK. EHBO. vereniging St. Lidwina Boekel Venhorst

emailadres: voorzitter@ehbo-boekelvenhorst.nl

AED. / Reanimatie cursus worden verzorgd door Instructeurs ;

dhr.  André Hoevenaars   en   mevr.  Rieky Fabrie – Bongers

Na afstemming met onze beide instructeurs zijn de volgende datum’s op dit moment beschikbaar voor een AED. & Reanimatie Cursus na de zomer vakantie in september 2019 :

Zaterdag 28 september  2019  (van 09.00 uur tot 13.00 uur) Locatie Boszicht / Bernhardstraat 72 , 5427 AN  Boekel

en in oktober 2019 ;

Zaterdag 5 oktober 2019 (van 09.00 uur tot 13.00 uur) Locatie Boszicht / Bernhardstraat 72 , 5427 AN  Boekel
en
Zaterdag 12 oktober  2019  (van 09.00 uur tot 13.00 uur) Locatie Boszicht / Bernhardstraat 72 , 5427 AN  Boekel

Maandag  14 oktober 2019  Oefenavond : Reanimatie & AED. Vervolg / Herhalingscursus ( reanimatie baby, kind en volwassenen en benadering, beademing, kantelmethode enz. )
Aanvang : 19.30 uur
Locatie : Boszicht , Bernardstraat 72 te Boekel

Verder voor niet leden / bewoners uit Boekel en Venhorst Oefenavond Reanimatie & AED. Vervolg / Herhalingscursus ( Graag niet leden vooraf aanmelden via onze voorzitter via een email ; voorzitter@ehbo-boekelvenhorst.nl )

AED. & Reanimatie basiscursus duurt 4 uur en een vervolg / herhalingscursus AED. & Reanimatiecursus duurt 2 uur.

Geef zsm. per email door wie en wanneer uw voorkeur uitgaat want vol is vol !
( Natuurlijk komen er nog meer data’s in 2019 maar die zijn nog niet bekend op dit moment )

Samen gaan we Stap voor stap door het proces.